Home PageHome PageSitemapSitemap

Find your Topic:

Saturday, 25 October 2014
Η Περιφέρεια Αττικής στους πληγέντες Δήμους

article thumbnail

There are no translations available.Σήμερα, Σάββατο, 25 Οκτωβρίου η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου επισκέφθηκε το Καματερό και τους Αγίους Αναργύρους. Συγκεκριμένα...


Monday, 20 October 2014

Πρόσκληση για τη Συγκρότηση Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης

Η Περιφέρεια Αττικής προτίθεται να συγκροτήσει Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης, όπως ορίζει το άρθρο 178 του νόμου 3852/2010 για την τρέχουσα περίοδο 2014 – 2019. Στην Επιτροπή θα μετέχουν, μεταξύ άλλων, και δημότες εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς...

Γενικές Ανακοινώσεις


Saturday, 25 October 2014

Ενέργειες Περιφέρειας Αττικής – Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών για τις πλημμύρες της 24…

Η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών σε συνεργασία με τους Δήμους της περιοχής, από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης των ακραίων καιρικών φαινομένων της Παρασκευής 24ης...

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΔΤ Αθηνών


Monday, 20 October 2014

Δελτίο Τύπου για τη συγκρότηση της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης

Συγκροτείται Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης Εργαλείο άμεσης δημοκρατίας Η νέα Περιφερειακή Αρχή αποφάσισε τη συγκρότηση Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης, όπως ορίζει το άρθρο 178 του νόμου 3852/2010, για την τρέχουσα περίοδο 2014...

ΔΤ Περιφέρειας Αττικής


In accordance with the Hellenic Government's Kallikrates plan, the Regions are established as territorially self-governed Public Legal Entities of second degree of self-government. The Regions plan and implement policies at a regional level, within their competence, according to the principles of sustainable development and social cohesion of the State, taking into account the national and European policies.

The Attica Region includes the Prefecture of Attica, has its headquarters in Athens and consists of the following Regional Divisions: 

  • Regional Division of Central Athens
  • Regional Division of Southern Athens
  • Regional Division of Northern Athens
  • Regional Division of Western Athens
  • Regional Division of Piraeus
  • Regional Division of the Saronic Islands
  • Regional Division of Western Attica
  • Regional Division of Eastern Attica

The Agencies of the Region of Attica are open to the public between 9:00 and 15:00 Monday to Friday, except for the Document Register Departments which are open to the public between 7:30 and 15:30 Monday to Friday.


Recent Press Releases

Online Users

We have 468 guests online