wrapper

1901653 686086028123066 843709326 nΤην Τετάρτη 12-02-2014 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αθήνας, με μαζική συμμετοχή των εργαζομένων, των πολιτών της περιοχής, των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των κοινωνικών φορέων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μουσική από τη Φιλαρμονική του Δήμου Περιστερίου και συνεχίστηκε με την παρουσίαση βαλκανικών χορών από το Ελληνικό Κέντρο Λαογραφικών Μελετών (ΕΛΚΕΛΑΜ). Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος.

Στην ομιλία του ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Κώστας Παπαντωνίου τόνισε ότι το 2014 αναζητούμε την ελπίδα για το αύριο και την έξοδο από την κρίση, ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να δώσει λύσεις αρκεί να συνειδητοποιήσει την αυτοτέλεια, την ανεξαρτησία, τη δύναμη και τις αξίες της. Είναι η δύναμη που πηγάζει από τον ίδιο το λαό, την τοπική κοινότητα, τη συμμετοχή στο καθημερινό πρόβλημα, την παρουσία δίπλα στον πολίτη, την αλληλεγγύη, την κοινωνική προσφορά.

Στη συνέχεια της ομιλίας του έκανε απολογισμό και δημόσια λογοδοσία για την μέχρι τώρα πορεία, δράσεις και έργο σε πολλά επίπεδα: την εξυπηρέτηση του πολίτη, την προστασία της δημόσιας υγείας, το περιβάλλον, τα τεχνικά έργα, την πολιτική προστασία, την υλοποίηση δράσεων πολιτιστικών, κοινωνικών, αλληλεγγύης κ.α.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Αττικής Νίκος Ανδρουλακάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Κώστας Καράμπελας, οι Δήμαρχοι: Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, Ιλίου Νίκος Ζενέτος, Αιγάλεω Χρήστος Καρδαράς, Αγ. Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Δυτικής Αθήνας: Βασίλης Γιαννακάκος, Ιωάννα Πανταλάκη-Ανδριανοπούλου, Γεωργία Ερμίδου, Στέλιος Μαριδάκης, ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ Ανδρέας Μποζίκας, ο Γεν.Γραμματέας του ΑΣΔΑ Παναγιώτης Μπιτούνης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Κώστας Αθανασόπουλος και Μαντζιώκα Αλεξάνδρα από την παράταξη «Αττική», Γιώργος Καμμένος από την παράταξη «Αττική-Νέα Προοπτική», Κώστας Διάκος από την παράταξη «Αττική- Οικολογική Απάντηση», Μάκης Γιομπαζολιάς από την παράταξη «Άρμα Πολιτών», ο πρώην Δήμαρχος Περιστερίου Θεόδωρος Δημητρακόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Ιλίου Βασίλης Κουκουβίνος, ο Δημήτρης Κελάφας Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Περιστερίου και υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου, ο Γιώργος Βαθιώτης υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου, ο Δημήτρης Ταλιούρας Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Πετρούπολης, ο Νίκος Μαγγανάρης εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ο Μιχάλης Κακλαμάνος πολιτευτής Β’ Αθήνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

1779764 686086291456373 494495864 nΕπίσης, οι Αντιδήμαρχοι Περιστερίου: Τσιώτα Μαρία, Αρβανίτης Θεόδωρος, Αιγάλεω: Δημομελέτης Ιωάννης, Ιλίου: Βομπιράκη Νικολέττα, Χαραλαμπόπουλος Ιωάννης, Λιώσης Γεώργιος, Αγίας Βαρβάρας: Μίχος Σπύρος, ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων Εμμανουήλ Σταυρουλάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιστερίου Στέλιος Κανέλλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Περιστερίου: Αβραμίδης Σάββας, Δημητρίου Αθανάσιος, Κορόγιαννη Πολυξένη, Πλέστης Αλέξανδρος, Φουντά Παρασκευή, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου: Βέργος Ιωάννης, Κουμαραδιος Γεώργιος, Θεοδωρακόπουλος Γεώργιος, η Δημοτική Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας και Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος» Σαββίδου Σοφία, ο πρόεδρος της 6ης Λαϊκής Αγοράς Αθηνών Γιάννης Δημητρίου, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Περιστερίου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Εγγλέζος Ευστράτιος, η πρόεδρος του Συλλόγου «Η Ελπίδα» Κατερίνα Κατσανάκη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Α.μεΑ. Δυτ.Τομέα «Γέφυρα Ζωής» Γουράνιος Διονύσης, πρόεδρος Συλλόγου Μεσσηνίων Δυτ. Αττικής Γιώργος Πανόπουλος, ο πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Κουτσογιάννης Γιάννης, ο πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου κ. Δροσάκης Μανώλης, ο πρόεδρος του Ενιαίου Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδος Νεκτάριος Ντόλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου Γιώργος Μαρκόβας και η γενική γραμματέας του Συλλόγου Βασιλική Μαλλιοστάθη, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ασσυρίων Κυριάκος Μπατσάρας, ο πρόεδρος του Κέντρου Λαογραφίας και Πολιτισμού Δυτικής Αττικής Γιώργος Καλογράνας, ο πρόεδρος του Οικομουσείου Αιγάλεω Γιάννης Περράκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος « Η Προστασία» Απόστολος Αϊβαλιώτης. Επίσης, εκ μέρους του Συλλόγου Κρητών Περιστερίου οι Εμμανουήλ Προτζάκης και Αριστόδημος Σταματάκης, εκ μέρους του Συλλόγου Καματερού «Άγιος Τρύφων» ο Χρήστος Δημητρίου, από την Ένωση Ποντίων Περιστερίου   η Αθανασιάδου Ιωάννα κ.α.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης: ο Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντης Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής Ηλίας Δόλγυρας, ο Δ/ντης της Β’θμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας Γιώργος Ζαφειρακίδης, οι Προϊστάμενοι των Δ/νσεων Δυτικής Αθήνας: Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τασιάς Γεώργιος, Ανάπτυξης Θεοδωρόπουλος Ηλίας, Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Θωμά Ευανθία, Οικονομικών Μπουραντά Χαρά, Μεταφορών και Επικοινωνιών Θεοδωρίδου Ελισάβετ, Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Γιάνναρης Κώστας.

Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους της Α’θμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας η Πολυξένη Βέκαρη, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγου Εργαζομένων του Υπουργείου Γεωργίας (ΠΟΣΕΥΓ) Κώστας Κούρκουλος, από την Εθελοντική Ομάδα ΚΙΠΟΔΑ ο Παναγιώτης Μαργαρώνης, από την Ομάδα Εθελοντών Αγίων Αναργύρων ο Λεωνάρδος Βαμβακάρης, από την Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών ο Τράικος Ιωάννης, από το Σύλλογο Αφαίας Χαϊδαρίου η Ζωή Καλογεροπούλου, ο πρόεδρος Σωματείου Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Αττικής (ΣΕΕΟΑΔΑ) Σταύρος Σαξιώνης, ο γραμματέας του ΣΕΕΟΑΔΑ Νίκος Λαούδης, ο πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Δυτικής Αθήνας Παναγιώτης Χαρμπής.

(επισυνάπτεται η ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας)

Attachments:
ΑρχείοΜέγεθος αρχείουΤελευταία Επεξεργασία
Download this file (ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ_2014.JPG)ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ_2014.JPG206 kB2014-02-17 13:56
Download this file (1173624_686088264789509_13783848_n_1.jpg)1173624_686088264789509_13783848_n_1.jpg26 kB2014-02-17 13:57
Download this file (ομιλια Αντιπεριφερειαρχη_12022014.doc)ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ50 kB2014-02-17 09:59

 


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών

Τηλέφωνο: 213 2100370
Fax: -
e-mail: ant.dta@patt.gov.gr

Πριν εκτυπώσετε αυτό το άρθρο, σκεφθείτε το περιβάλλον!

A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.