Ολοκληρώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα του Βορείου Τομέα η παράδοση υγειονομικού υλικού στους δώδεκα Δήμους ευθύνης της, στο πλαίσιο της συνεχούς κάλυψης αναγκών σε είδη αυτοπροστασίας για την αντιμετώπιση του κορωναϊού.

«Συνολικά παραλάβαμε και διαθέσαμε 35.000 μάσκες, 61.000 γάντια, 740λίτρα σε σκευάσματα αντισηπτικής δράσης των 500 ml και των 80ml, ενισχύοντας τους Δήμους του Βορείου Τομέα, τα σώματα ασφαλείας ενώ συνεχίζουμε με φορείς αλλά και ιδρύματα ανάλογα με τα αιτήματα και τις ανάγκες που υπάρχουν», εξήγησε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη.

Παράλληλα, η κα Κεφαλογιάννη τόνισε: «Η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής χάρη στις προσωπικές και έγκαιρες παρεμβάσεις του Περιφερειάρχη και προέδρου του ΙΣΑ, Γιώργου Πατούλη στέκεται με τη δέουσα υπευθυνότητα στην πρώτη γραμμή της εθνικής προσπάθειας ενάντια στον κορωναϊό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Δημάρχους των δώδεκα δήμων ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα για τη στενή συνεργασία που έχουμε και την ενεργή τους συμμετοχή σε όλες τις δράσεις της Περιφέρειας. Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε αυτή την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση και η επόμενη μέρα θα μας βρει πιο δυνατούς».  

2020 04 14 ΦΩΤΟ ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΘΩΜΑΚΟ