Η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνα Κυπριανίδου παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Βιοκλιματικού Παιδικού Σταθμού Καισαριανής στις 31/5/2017.

Ο διώροφος βιοκλιματικός σταθμός δυναμικότητας 60 νηπίων και 20 βρεφών, συνολικής επιφάνειας 800 περίπου τ.μ., και συνολικού προϋπολογισμού ύψους 2.324.700,00 €, χρηματοδοτήθηκε από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής.

Η Αντιπεριφερειάρχης κα Ερμίνα Κυπριανίδου σημείωσε τα εξής: «Σήμερα εγκαινιάζεται ένα έργο ζωής για την πόλη της Καισαριανής που ικανοποιεί τις ανάγκες των νέων οικογενειών και των παιδιών τους, με την στέγαση σε ένα νεόδμητο σύγχρονο κτίριο, με χώρους διαμορφωμένους έτσι ώστε να φιλοξενούν και να εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της ευαίσθητης βρεφονηπιακής ηλικίας. Παράλληλα με τον βιοκλιματικό σχεδιασμό του κτιρίου και τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που χρησιμοποιήθηκαν επιδιώκεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας και ο φυσικός αερισμός και φωτισμός σύμφωνα με τις σύγχρονες μεθόδους κατασκευής. Οι χαρούμενες εκδηλώσεις των παιδιών στο τέλος της χρονιάς στο σύγχρονο αυτό κτίριο αποτελούν το επιστέγασμα των κοινών μας προσπαθειών.»