Στο πλαίσιο του Παρατηρητηρίου Καθαρισμού των Ρεμάτων και των συνεχών επιτηρήσεων των ρεμάτων, έγινε επιτόπια αυτοψία από τον Αντιπεριφερειάρχη του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκο, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής για τη χαρτογράφηση των σημείων.

210913 autopsia leotsakosΔιανύοντας έκτακτες συνθήκες και επενδύοντας στην πρόληψη, συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς σε καθημερινή βάση έλεγχοι, με στόχο την αποτελεσματική ασφάλεια των πολιτών μέσω της ιχνηλάτησης και της καταγραφής πλήρους εικόνας των αναγκών σε υψηλής επικινδυνότητας περιοχές των ρεμάτων.

Στόχος του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γ. Πατούλη, είναι να συμβάλλουμε έμπρακτα και ουσιαστικά, προκειμένου να υλοποιηθεί ένα σχέδιο αποτελεσματικής θωράκισης της Αττικής με τη συνδρομή επιστημονικών φορέων, χωρίς χρονοτριβές, πόσο μάλιστα σε μία περίοδο μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού. Η Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα για την προστασία των πόλεων, εκτελώντας έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.