ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

                                                                                     ΚΑΛΛΙΘΕΑ 07.05.2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνησε σήμερα από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου (κλειστό Γυμναστήριο Σοφία Μπεφόν) ο 3ος κύκλος διανομής ειδών πρώτης ανάγκης (είδη παντοπωλείου, είδη βασικής υλικής συνδρομής, νωπά είδη και είδη οπωροπωλείου) σε ωφελούμενους που διαμένουν σε Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών, στο πλαίσιο του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ. Σήμερα διανεμήθηκαν προϊόντα σε συνολικά 631 ωφελούμενους.

Η διανομή έγινε σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Εφαρμόσθηκαν τα μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού SARS-COV-2, τηρήθηκαν οι απαραίτητες αποστάσεις και δεν υπήρξε συνωστισμός.

H διανομή θα συνεχιστεί στις 10.5.21 στον Δήμο Αγίου Δημητρίου (Θεομήτορος 72, Γήπεδο Αγίου Δημητρίου), απ΄ όπου θα εξυπηρετηθούν 1121 ωφελούμενοι.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, κ. Δήμητρα Νάνου, τόνισε:

«Με αφορμή την έναρξη του τρίτου κύκλου του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, η Περιφέρεια Αττικής αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι στέκεται εμπράκτως δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Όπως άλλωστε έχει δεσμευτεί ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, σε αυτή δύσκολη συγκυρία κανένας πολίτης δεν θα μείνει μόνος του».