Τα εκτελούμενα έργα στο νησί της Σαλαμίνας επισκέφθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά της αποχέτευσης στις περιοχές Αμπελακίων και Σεληνίων, τα οποία προχωρούν με σχετικά γρήγορους ρυθμούς.

Πιο συγκεκριμένα, στο παραλιακό κομμάτι των Σεληνίων έχει εκτελεστεί το δυσκολότερο και μεγαλύτερο τμήμα του έργου και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Φεβρουαρίου αφού απομένουν τα τελευταία 250mμέχρι το αντλιοστάσιο της διασταύρωσης προς Κυνόσουρα.

Αναφορικά με τα έργα οδοποιίας τα οποία έχουν επανεκκινήσει στη Λεωφόρο Σαλαμίνος, απαιτείται καλός συντονισμός και η όσο το δυνατόν γρηγορότερη ολοκλήρωση των συνδέσεων που εκτελούνται από εργολαβία του Δήμου.

Όσον αφορά το έργο των ομβρίων προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του στη Λεωφόρο Ζωοδόχου Πηγής μέχρι τέλος Φεβρουαρίου. Το εναπομείναν τμήμα απαιτεί συνδυασμένη παρέμβαση και συντονισμό από την ΕΥΔΑΠ και την COSMOTE. Το έργο εκτελείται στον πιο πολυσύχναστο κόμβο της Σαλαμίνας και η προσπάθεια της Περιφέρειας Αττικής είναι να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών.

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε την Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμπελακίων, ένα έργο που έχει προχωρήσει με ικανοποιητικό ρυθμό μέχρι τώρα.