Ένα έργο οδοποιίας πολύ σημαντικό για το Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων «παίρνει σάρκα και οστά» με την έναρξη των εργασιών του. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής με συνολικό προϋπολογισμό 1.495.000,00 €.

Με το έργο αυτό αναβαθμίζεται το οδικό δίκτυο του χερσαίου Δήμου της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής, το οποίο διαθέτει δύσκολο ανάγλυφο και χρήζει άμεσης βελτίωσης ώστε να γίνει ασφαλέστερο και λειτουργικότερο. Αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και των επισκεπτών, το οποίο υλοποιείται μέσα από την αγαστή συνεργασία της Π.Ε. Νήσων με τον Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων και τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Καραγιάννη.

Το έργο αφορά στην επισκευή 29 υπαρχουσών επαρχιακών οδών. Οι εργασίες που πραγματοποιούνται αφορούν σε βελτίωση της ποιότητας του οδοστρώματος.

Η Περιφέρεια Αττικής  και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, με συνέπεια λόγων και έργων και με το βλέμμα στραμμένο στην ουσία και όχι στη βιτρίνα, κατασκευάζει έργα στοχευμένα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων, των επαγγελματιών και των επισκεπτών, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της ασφάλειας, της ποιότητας ζωής, της τουριστικής ανάπτυξης και του πρωτογενούς τομέα. Αυτό αφορά ιδιαίτερα την Χερσόνησο των Μεθάνων που χειμάζεται και λόγω της μη λειτουργίας των Ιαματικών Πηγών της Λουτρόπολης. Η οδική ασφάλεια των πολιτών πρώτιστα, αλλά και η προστασία των οχημάτων είναι υψηλά στις προτεραιότητες της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.