Στην τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κηφισιάς-Ν. Ερυθραίας-Εκάλης που πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα την Τετάρτη (8/1) στο Μέγαρο «ΠΑΛΛΑΣ ΑΘΗΝΑ» του Κοινοφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη.

Η κα Κεφαλογιάννη στον χαιρετισμό της, μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη για τη νέα χρονιά και πρόσθεσε: «Να είναι το 2020 ένα έτος που ενωμένοι θα υπερκεράσουμε κάθε εμπόδιο και θα ανοίξουμε νέους δρόμους προς την πρόοδο και την ευημερία. Εύχομαι στο Δήμαρχο τον κ. Θωμάκο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους του Δήμου Κηφισιάς να έχουν υγεία και να συνεχίζουν να δουλεύουν απρόσκοπτα για το καλό των συνδημοτών τους. Ως Περιφέρεια Αττικής είμαστε δίπλα σας γιατί ο στόχος μας είναι κοινός: η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και γενικότερα της ποιότητας ζωής τους».

2020 01 09 ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισίας Αμαρουσίου & Ωρωπού κ.κ Κύριλλος. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς οι τιμητικές βραβεύσεις στον Γλωσσολόγο και καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτη και στη Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα, αμφότεροι κάτοικοι Κηφισιάς. Ο Δήμος Κηφισιάς τίμησε, επίσης, την Ηγουμένη Αγάπη, της Ιεράς Μονής Οσίας Φιλοθέης εν Εκάλη για την επί μισό αιώνα θυσιαστική προσφορά της προς τα ορφανά παιδιά, την Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών για την προσφορά της, καθώς και το πρώτο ιδρυθέν Εμπορικό Κέντρο της Κηφισιάς (Shopping land 1977) για την επιχειρηματική παρουσία του στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία.

2020 01 09 ΦΩΤΟ2 ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ2020 01 09 ΦΩΤΟ3 ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ