Έκθεση Φωτογραφίας “Υδάτινοι Τόποι” Η διαδρομή της κινητής Έκθεσης Φωτογραφίας που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθήνας, φτάνει στο τέλος της. Η Έκθεση, που άνοιξε τις πόρτες της στις 22 Ιανουαρίου 2012 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, παρουσιάστηκε στη συνέχεια σε χώρους των οκτώ  Δήμων ευθύνης της Π.Ε.:  Καλλιθέα, Άλιμο, Μοσχάτο-Ταύρο, Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Γλυφάδα.  Τελευταίος σταθμός αυτού του κύκλου εκθέσεων, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, που τη φιλοξενεί στο κτήριο του Δημαρχείου στην οδό Αγίου Δημητρίου 55. 

Η Έκθεση αποτελεί συνέχεια του ομότιτλου, 1ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας Νότιας Αθήνας, που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Νότιας Αθήνας και ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Δεκέμβριο του 2011. 

Κεντρικό θέμα της Έκθεσης, το νερό στις διάφορες μορφές του. Ερασιτέχνες φωτογράφοι όλων των ηλικιών, εμπνεύστηκαν από τη Νότια Αθήνα και αιχμαλώτισαν στιγμιότυπα εντός των ορίων της. Πενήντα από τα έργα τους επιλέχθηκαν και αποτέλεσαν το υλικό της Έκθεσης. 

Διάρκεια Έκθεσης: Παρασκευή 1η Ιουνίου – Παρασκευή 8 Ιουνίου

Ώρες: 8μ-8μμ καθημερινά. 

Είσοδος ελεύθερη. 

Επιμέλεια Έκθεσης: Τίνη Ιωαννίδου  

  
Site έκθεσης: http://ydatinoitopoi.blogspot.com/

Πληροφορίες:    

  • Αρετή Προβατά, τηλ. 2109803607 (Δήμος Αγίου Δημητρίου)
  • Γιώργος Φραγκίσκος τηλ. 2132100151 (Περιφερειακή Ενότητα Ν.Τ.Α)