Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ 2017» που θα πραγματοποιηθεί  από 27-30 Ιανουαρίου 2017 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, με επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας. Το συγκεκριμένο εκθεσιακό γεγονός διοργανώνεται από την εταιρεία «RM INTERNATIONAL».

Η Περιφέρεια Αττικής προσανατολίζεται να επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 50% για την ενοικίαση ενός ομαδικού περιπτέρου, ενώ το υπόλοιπο 50% θα το επιβαρυνθούν οι εκθέτες Το μέγεθος του χώρου που θα αναλογεί στον κάθε εκθέτη θα είναι 6 ή 9 τ.μ (θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών). Η τιμή ανά τ.μ. ανέρχεται στο ποσό των 135 € (πλέον Φ.Π.Α).

Εφόσον επικυρωθεί η πρόθεση της συμμετοχής της, τότε θα οριστικοποιηθεί και η κατάταξη –λίστα των υποψήφιων εκθετών βάσει κριτηρίων επιλογής.

Ως εκ τούτου καλούνται οι επιχειρήσεις του κλάδου, που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την 15/12/2016 με αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotiki1@patt.gov.gr. ή στο fax της υπηρεσίας 2132065020. (Δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις και χωρίς τη σφραγίδα της επιχείρησης).

 Προϋποθέσεις για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί εντός της Αττικής, η δραστηριότητά τους να συμβάλλει στην αύξηση της ακαθάριστης προστιθέμενης αξίας της Περιφέρειας και η δυναμική τους να επιτρέπει την σύναψη εμπορικών συμφωνιών με αγοραστές από την εγχώρια και διεθνή αγορά. Επισημαίνουμε ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών καθώς επίσης θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

 Η «4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ 2017» παρουσιάζει τεράστιο, ενδιαφέρον, συμβάλλει στην άνοδο του πρωτογενή τομέα της οικονομίας της χώρας μας, καλλιεργεί σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό προϊόν και ενισχύει την εξαγωγική δραστηριότητα. Για τη φετινή διοργάνωση οι προβλέψεις είναι πολύ θετικές και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 40.000 επισκέπτες.

     Η συμμετοχή σας στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής εξασφαλίζει την παρουσίαση των προϊόντων σας, την ενίσχυση της εταιρικής σας εικόνας και την υλοποίηση εμπορικών συναλλαγών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Περιφέρεια Αττικής

Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής

Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής

κ. Σταυρουλάκη Βασιλική τηλ:2132065770

κ. Αντωνόπουλος Αθανάσιος τηλ: 2132065771

Ακολουθεί το αρχείο της Αίτησης.

κ. Μπιτακλή Ελένη τηλ: 2132065772

ΑΙΤΗΣΗ DOC 32,50 KB18/08/21 02:34:50