Ευχαριστήρια Επιστολή στον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, απέστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.Ε., Βασίλης Κορκίδης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συνεργασία και υποστήριξη που έχει επιδείξει έως τώρα ο Περιφερειάρχης απέναντι στους μικρομεσαίους εμπόρους, ιδιαίτερα στο φλέγον ζήτημα της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές.

Παράλληλα, μέσω της Επιστολής του ο κ. Κορκίδης επισημαίνει ότι η ταύτιση των απόψεων σχετικά με το θέμα, δημιουργεί μία συγκυρία, η οποία συνεπάγει τις προϋποθέσεις για μια ευρύτερη και πιο συστηματική συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και την Ε.Σ.Ε.Ε. σε πολλά ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας και της ανάπτυξης των εμπορικών επιχειρήσεων. Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.Ε. δεσμεύτηκε να υποβάλει μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου φάκελο με τις προτάσεις της Συνομοσπονδίας σχετικά με την ένταξη των εμπορικών επιχειρήσεων στη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.

Κλείνοντας την Επιστολή του ο κ. Κορκίδης, απευθύνει πρόσκληση στον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό να παρουσιάσουν από κοινού τη μελέτη του ερευνητικού Ινστιτούτου ΙΝΕΜΥ – ΕΣΕΕ για τη χωροθέτηση του εμπορίου και την εμπορική χωροταξία.  

 

Στο αρχείο που επισυνάπτεται μπορείτε να διαβάσετε αυτούσια την Επιστολή του Προέδρου της ΕΣΕΕ.

20130905_170714.pdf PDF 454,60 KB18/08/21 11:01:13