Γ.Πατούλης: «Αγκαλιάζουμε διοργανώσεις όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρία που βοηθούν τους αθλητές να αγωνιστούν, να προπονηθούν, να ψυχαγωγηθούν και να κάνουν βήματα για κοινωνική ένταξη»

 

Με ρεκόρ και σπουδαίες επιδόσεις ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ, το οποίο συνδιοργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες μαζί με την Περιφέρεια Αττικής και το ΟΑΚΑ.

Ο Περιφέρειαρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Ένα αγωνιστικό τριήμερο προσπαθειών και επιδόσεων ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ με όλους τους συμμετέχοντες να αποτελούν για εμάς πρότυπα ζωής. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία, τους αθλητές, τους προπονητές, τους φροντιστές αλλά και τους εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Βρισκόμαστε διαρκώς στο πλευρό του αθλητικού κινήματος, δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες. Αγκαλιάζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που βοηθούν τους αθλητές και τα άτομα με αναπηρία, να αγωνιστούν, να προπονηθούν, να ψυχαγωγηθούν και να κάνουν βήματα για κοινωνική ένταξη.»

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, η οποία στο μήνυμά της τόνισε: «Η προσπάθεια, η στάση, η θέληση των αθλητών/τριών αποτελούν για όλους εμάς παράδειγμα δύναμης και πίστης. Υποκλινόμαστε και φυσικά υποστηρίζουμε τέτοιες διοργανώσεις που στέλνουν μηνύματα ζωής».

Με τη σειρά της η Πρόεδρος της ΕΟΑΜ-ΑμεΑ, Ιωάννα Καρυοφύλλη ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ.Πατούλη για την έμπρακτη στήριξη, καθώς και όλους τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής που έδωσαν το «παρών» στη διοργάνωση.

Τη διοργάνωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους από την Περιφέρεια Αττικής ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Κεχρής, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού, Μ. Βάρσου, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Εθελοντισμού Ε. Μπαρμπαγιάννη και η σύμβουλος του Περιφερειάρχη σε θέματα αθλητισμού, Χρ. Γαλανοπούλου. 

Επισυνάπτονται οι σχετικές φωτογραφίες

Πανελλήνιο_Πρωτάθλημα_ΑμεΑ_-1000x667
Πανελλήνιο_Πρωτάθλημα_Κολύμβησης_ΑμεΑ_1-1000x667
Πανελλήνιο_Πρωτάθλημα_Κολύμβησης_ΑμεΑ_2-1000x667
Πανελλήνιο_Πρωτάθλημα_Κολύμβησης_ΑμεΑ_4-1000x908