Γ. Πατούλης: «Πολύ θετική η απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και της κυβέρνησης. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε και την περαιτέρω παραμονή των εργαζομένων στις υπηρεσίες μας με στόχο την καλύτερη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης»

Για την απόφαση του Υπ. Εσωτερικών να παραταθούν οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου των εργαζομένων που προσλήφθηκαν στις Περιφέρειες και στους δήμους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες της πανδημίας για άλλους 3 μήνες ενημερώθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σε σχετική τηλεφωνική επικοινωνία που είχε πριν από λίγη ώρα με τον Υπ. Εσωτερικών Μ. Βορίδη.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη επισημαίνει τα εξής:

« Η απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Μ. Βορίδη και της κυβέρνησης να παρατείνει τις συμβάσεις του έκτακτου προσωπικού για ακόμα 3 μήνες, είναι πολύ θετική, με δεδομένες τις αυξημένες ανάγκες που έχουν υπηρεσίες μας, εξαιτίας κυρίως της υγειονομικής κρίσης. Ως Περιφέρεια Αττικής και αναγνωρίζοντας τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν στη λειτουργία μας οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε και την περαιτέρω παραμονή τους και πλέον των 3 αυτών μηνών, καθώς την κρίνουμε αναγκαία για την απρόσκοπτη λειτουργία μας, προς όφελος των πολιτών».

IMG_2542-1000x843