Τα θερμά του συγχαρητήρια στην τεχνική και στη διοικητική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού  για την κατάκτηση του τίτλου της Πρωταθλήτριας Ευρώπης εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

 «Τιμήσατε με συνέπεια, πειθαρχία, προσπάθεια και πάθος τον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα όπου επιχειρείται συστηματικά η δυσφήμιση της εικόνας της στην Ευρώπη.

 Ο τίτλος της Πρωταθλήτριας Ευρώπης αποτελεί το επιστέγασμα ομαδικού κόπου και συλλογικής προσπάθειας. Ελπίζω ότι αυτή η σπουδαία νίκη θα αποτελέσει λαμπρό παράδειγμα ενότητας και ομοψυχίας για τον ελληνικό αθλητισμό,  αλλά και τον καθένα μας ξεχωριστά.

 Σας εύχομαι ολόψυχα κι άλλες τέτοιες μεγάλες επιτυχίες και στο μέλλον.          

 Θέλω επίσης να συγχαρώ την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για την τέταρτη θέση που κατέκτησε στην τελική φάση της ευρωλίγκας και της εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον. Το γεγονός ότι τον περσινό πρωταθλητή Ευρώπης διαδέχεται πάλι μια ελληνική ομάδα αποτελεί κορυφαία  επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ, το οποίο μας έχει κάνει εθνικά υπερήφανους τις τελευταίες δεκαετίες».