Γ. Πατούλης: « Περιφέρεια και Ιατρικός Σύλλογος είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε τις δύο χώρες με ιατροφαρμακευτικό και ανθρωπιστικό υλικό υλικό καθώς και με επιστημονικό δυναμικό»

Τα βαθιά του συλλυπητήρια προς τις περιφερειακές αρχές της Τουρκίας και της Βόρειας Συρίας αλλά και προς τις οικογένειες των εκατοντάδων θυμάτων από τον καταστροφικό μεγάλο σεισμό των 7.8 βαθμών ρίχτερ που έπληξε τις δύο χώρες τα ξημερώματα, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το μέγεθος της τραγωδίας που χτύπησε σήμερα τα ξημερώματα τη Νότια Τουρκία και τη Βόρεια Συρία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους εκατοντάδες συνάνθρωποι μας, ενώ υπάρχουν και πολλοί αγνοούμενοι. Προτεραιότητα είναι αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες, να στηρίξουμε τους πληγέντες.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, σε συνεννόηση με τις Πρεσβείες μας, είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε στη στήριξη των πληγέντων τόσο με ιατροφαρμακευτικό και ανθρωπιστικό υλικό όσο και με την αποστολή επιστημονικού δυναμικού στις πληγείσες περιοχές. Η αλληλεγγύη δεν έχει σύνορα. Είμαστε στο πλευρό τους».