Γ. Πατούλης: «Είμαστε στο πλευρό των Πολυμελών Οικογενειών και τις στηρίζουμε έμπρακτα με σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων»

 

IMG_4677

Ζητήματα που απασχολούν την  Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ) βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης αντιπροσωπείας τους με τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.

Ο Περιφερειάρχης κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπογράμμισε ότι στηρίζει διαχρονικά τις Πολυμελείς Οικογένειες και τόνισε ότι, όπως έπραξε ως δήμαρχος και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ,  έτσι και από τη θέση του Περιφερειάρχη θα συμβάλει στην υλοποίηση σειράς προγραμμάτων και δράσεων.

Μεταξύ άλλων, συμφωνήθηκε η ένταξή τους στο  πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για τον ψηφιακό εγγραμματισμό, καθώς και η εξασφάλιση παροχών σε επίπεδο σίτισης, πολιτισμού και πρόληψης υγείας. 

 «Στηρίζουμε έμπρακτα και ουσιαστικά τις πολυμελείς οικογένειες. Είναι σημαντικό να δώσουμε κίνητρα στα νέα ζευγάρια να κάνουν παιδιά. Τοπική Αυτοδιοίκηση Πρώτου και Δεύτερου Βαθμού, μαζί με την κεντρική διοίκηση οφείλουμε  να προστατεύσουμε  τις τρίτεκνες και τις πολύτεκνες οικογένειες και να ενθαρρύνουμε  τα νέα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδιά» υπογράμμισε ο Γ. Πατούλης.

Στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ Δ. Κοντός, η Γενική Γραμματέας Σ. Βακουφτσή, η αρμόδια Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος  Μ. Βλάχου, μέλη της ομοσπονδίας και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας.

Το Προεδρείο και τα μέλη της ΟΠΟΤΤΕ ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει, αλλά και για τη διαχρονική στήριξη του στις τρίτεκνες οικογένειες, ως δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

IMG_4680-1000x686