Βράβευση του Γ. Πατούλη και στελεχών της Περιφέρειας για την προσφορά τους στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Γλυφάδας

Γ. Πατούλης: «Οι Γυναίκες που δίνουν γενναία μάχη με τον καρκίνο είναι πρότυπο και πηγή έμπνευσης. Θα παραμείνουμε στο πλευρό τους»


photo-mazi-gia-ti-zoi-1-1000x705

Τη βούληση της Περιφέρειας να συνεχίσει να υποστηρίζει ενεργά το γενναίο αγώνα των γυναικών ενάντια στον καρκίνο του μαστού, διαμήνυσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, χαιρετίζοντας το Φιλανθρωπικό Δείπνο Αγάπης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας με Καρκίνο του Μαστού Μαζί Για Τη Ζωή υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής,  για την Υποστήριξη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, παρουσία του Δημάρχου Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου, βουλευτών, Αντιπεριφερειαρχών και στελεχών της Αυτοδιοίκησης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σάσα Πατεράκη βράβευσε τον Περιφερειάρχη για την προσφορά και τη υποστήριξη του στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Γλυφάδας.

Στο πλαίσιο των βραβεύσεων ,Βραβεία απονεμήθηκαν στην Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Δ. Νάνου όπως και στην Αντιπεριφερειάρχη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ιατρό Μ. Κουρή για τα όσα έχουν προσφέρει στον Σύλλογο αλλά και στον Πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ε. Φιλόπουλο.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν ο διεθνούς Φήμης Τενόρος Ευάγγελος Γιαμούρης και ο Οίκος Τρανούλη με επίδειξη μόδας.

Παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χ. Θεοδωρόπουλος, , η Υφ. Μετανάστευσης και Ασύλου Σ. Βούλτεψη, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τ. Γαϊτάνης, ο πρώην υπουργός Χ. Θεοχάρης, οι βουλευτές της ΝΔ Γ. Καλλιάνος, Μ. Παπαδημητρίου, Β. Σπανάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Τομέα Δ. Νάνου, η Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μ. Κουρή, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ε. Φιλόπουλος, η σχεδιάστρια και Πρόεδρο του κινήματος “Take me Home” Α. Τρανούλη και στελέχη της Αυτοδιοίκησης.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο κ. Πατούλης συνεχάρη την κα Σάσα Πατεράκη για το έργο της κάνοντας λόγο για ένα βαθιά ευαισθητοποιημένο Σύλλογο ως προς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη κοινωνία και πρόσθεσε μεταξύ άλλων :  «Οι Γυναίκες που δίνουν γενναία μάχη με τον καρκίνο είναι πρότυπο και πηγή έμπνευσης. Είμαστε όλοι ευαισθητοποιημένοι και θέλω να υπογραμμίσω πως αυτές οι γυναίκες που δίνουν αυτή τη μάχη δεν πρέπει να νιώθουν και δεν είναι μόνες.  Θα παραμείνουμε στο πλευρό τους. Χειροκροτούμε το έργο του Συλλόγου και κλείνοντας θέλω να επισημάνω τόσο ως Περιφερειάρχης όσο και ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά σας».

Δείτε σχετικό βίντεο στο παρακάτω link:

https://youtu.be/UeqfkrqIOXo

photo-mazi-gia-ti-zoi-2-1000x708
photo-mazi-gia-ti-zoi-3-1000x708
photo-mazi-gia-ti-zoi-5-1000x708

photo-mazi-gia-ti-zoi-4-1000x708
photo-mazi-gia-ti-zoi-6-1000x708
photo-mazi-gia-ti-zoi-7-1000x708