Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, μετά το τέλος της διαδικασίας συγκέντρωσης και αναμετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων της Περιφέρειας Αττικής, ευχαρίστησε το σύνολο των υπαλλήλων που εργάστηκαν για την ομαλή διεξαγωγή και ταχύτατη διαδικασία της μετάδοσης των αποτελεσμάτων.

«Το διάστημα που είχαμε στη διάθεση μας για τη προετοιμασία των εκλογών ήταν παρά πολύ σύντομο, μόλις 15 ημέρες. Έγινε μία πολύ καλή και συντονισμένη προσπάθεια και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής που συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια.

Παράλληλα ευχαριστώ για τη συνδρομή τους την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική, την Τροχαία Αθηνών και το Αστυνομικό Τμήμα Νέου Κόσμου.

Τέλος, να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία κατά την προετοιμασία και διεξαγωγή των εκλογών, τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Τ. Γιαννίτση, και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Α. Ξηρό».

Στο Κέντρο Συγκέντρωσης και Αναμετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων της Περιφέρειας Αττικής (Συγγρού 15 – 17) εργάστηκαν συνολικά 510 υπάλληλοι, οι οποίοι συγκέντρωσαν και αναμετέδωσαν στο Υπουργείο Εσωτερικών, μέχρι τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας, τα αποτελέσματα από 5.163 εκλογικά τμήματα του Νομού Αττικής καθώς και από 12 αμιγή εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών και 30 μικτά εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών, που συστήθηκαν εκτός Νομού Αττικής.

Οι 5.340 δικαστικοί αντιπρόσωποι παρέδιδαν στα Δικαστήρια  (πρώην Σχολή Ευελπίδων – κτήριο ΠΡΟΚΑΤ) το αντίγραφο του Πρακτικού Νο 2 για τον Περιφερειάρχη και το πρακτικό Νο 2 από τα αμιγή εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών για τον Αντιπεριφερειάρχη του Νομού της Βασικής εκλογικής Περιφέρειας.