Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και την Πρόεδρο της ΕταιρείαςAlzheimer Αθηνών Π. Σακκά για τη Γραμμή Βοήθειας για την Άνοια 1102, αύριο Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και η Πρόεδρος της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών Π. Σακκά αύριο Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωί θα παραχωρήσουν διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου με αντικείμενο τη δημιουργία της  Γραμμής Βοήθειας για την Άνοια 1102 από την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Υγείας και του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Στη Συνέντευξη  παρέμβαση θα κάνει η Υφυπουργός Υγείας Ζ. Ράπτη ενώ θα συμμετέχει και η Γενική Διευθύντρια του ΕΔΔΥΠΠΥΜ. Αϊδίνη

Η Γραμμή Βοήθειας για την Άνοια 1102 πλαισιώνεται από εξειδικευμένους σύμβουλους / επαγγελματίες υγείας, γιατρούς νευρολόγους και ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, που παρέχουν άμεσα ενημέρωση, καθοδήγηση, συμβουλές και διασύνδεση με δομές και υπηρεσίες για την άνοια στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι καμία οικογένεια που φροντίζει άτομα με άνοια στη χώρα μας να μη μένει χωρίς υποστήριξη.

Για να συμμετάσχετε στην αυριανή συνέντευξη τύπου παρακαλώ πραγματοποιήστε εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο. (registration)

 RegistrationLink

https://zoom.us/meeting/register/tJUtcOqppzkqHdLwdtG07EOPp7hBbFNThsK1

Μετά την επιτυχή εγγραφή σας θα σας αποσταλεί email με τα στοιχεία σύνδεσης.