Γ. Πατούλης: «Στο επίκεντρο της πολιτικής μας οι ειδικές μορφές τουρισμού. Η Περιφέρεια αναπτύσσει μια ολοκληρωμένη στρατηγική ευρύτερα για την αναβάθμιση και ανάδειξη της Αττικής ως προορισμού για όλο το έτος»

«Ο στόχος μας είναι να καταστήσουμε την Αττική μας, ως ασφαλή τουριστικό προορισμό, όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά ολόκληρο το χρόνο», επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ο οποίος με αφορμή την σημερινή παγκόσμια ημέρα Μνημείων έδωσε συνέντευξη στην Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Realnews.

Όπως υπογραμμίζει μεταξύ άλλων, εκείνο που αποτελεί ανοικτή πρόκληση, τόσο για την Πολιτεία, όσο και για τους επαγγελματίες του τουρισμού, είναι η δυνατότητα να καταστεί η Ελλάδα και η Αττική ειδικότερα  ασφαλής ταξιδιωτικός προορισμός.

«Η χώρα του Ιπποκράτη είναι σε θέση να εφαρμόσει πρωτόκολλα που να διασφαλίζουν τη covidfree προσέλευση και παραμονή ταξιδιωτών, δίνοντας τεράστια ώθηση στην δοκιμαζόμενη ελληνική οικονομία».

Επιπλέον ο Γ. Πατούλης επισημαίνει ότι η Περιφέρεια Αττικής, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη επιμέρους στρατηγικών για τον θεματικό τουρισμό (Πολιτιστικό, τουρισμό Υγείας, Θαλάσσιο, Γαστρονομικό) με την ασφάλεια των ταξιδιωτών να παραμένει στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών της».

Επισυνάπτεται σχετικό υλικό

975_n (1).jpg JPG 455,26 KB19/08/21 09:14:49