Ρ. Δούρου: «Χριστούγεννα στο Πεδίο του Άρεως για μία ακόμη χρονιά»

giorti 1Και φέτος το Πεδίο του Άρεως «πλημμύρισε» από χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και παιδικά χαμόγελα σε μία ξεχωριστή γιορτή στο Πεδίο του Άρεως, που είχε από όλα: bazaar, παιχνίδια και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Στη γιορτή παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνα Κυπριανίδου και η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη.

Η Περιφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Για ακόμη μία χρονιά η Περιφέρεια Αττικής δίνει το παρών, εδώ στο Πεδίο του Άρεως, σε αυτή τη γιορτινή συνάντηση.

Μια συνάντηση που πλέον την έχουμε καθιερώσει ως τη γιορτινή συνήθεια του Δεκεμβρίου που περιμένουν μικροί και μεγάλοι.

Έτσι και φέτος μετατρέπουμε το Πάρκο σε κέντρο ψυχαγωγίας και πολιτισμού. Και αυτό χάρη στις συνέργειες όπως αυτή με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε. Τη Γενική Γραμματέα της οποίας, κα Καντεράκη, επιθυμώ και δημόσια να ευχαριστήσω για τη συμβολή της στην προσπάθεια της Περιφέρειας Αττικής, αφενός να δώσει ζωή σε έναν εμβληματικό χώρο όπως είναι το Πεδίο του Άρεως και αφετέρου να βοηθήσει στην κοινή μας προσπάθεια για τη στήριξη του κοινωνικού έργου της Περιφέρειας.

Τέλος, η παρουσία μας εδώ αποτελεί και έμπρακτη απόδειξη της απόφασής μας να ανατάξουμε έναν χώρο που παραλάβαμε πριν από τρία χρόνια με έντονα τα σημάδια της εγκατάλειψης».giorti 2