Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο Ο.Τ. 11 στη θέση ‘Βαλαρία’ της Δ.Κ. Μάνδρας», προϋπολογισμού 785.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και η Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Ιωάννα Κριεκούκη. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας έως το ποσό των 600.000 ευρώ και από ίδιους πόρους του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας για το επιπλέον ποσό των 185.000 ευρώ.

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στην περιοχή «Βαλαρία» της Δημοτικής Κοινότητας Μάνδρας, προκειμένου να λειτουργήσει ως χώρος άθλησης για το πλήθος των ερασιτεχνικών ομάδων της ευρύτερης περιοχής και να συμβάλλει στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Ειδικότερα, θα υλοποιηθούν οι παρακάτω παρεμβάσεις: κατασκευή υπόβασης συνθετικού χλοοτάπητα, αυτόματο αρδευτικό δίκτυο, κατασκευή συστήματος αποστράγγισης, περιμετρικό κανάλι απορροής ομβρίων, τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, εστιών ποδοσφαίρου και πάγκων, περίφραξη ύψους πέντε μέτρων, κατασκευή κερκίδας 300 θέσεων, πλήρης ηλεκτρολογική εγκατάσταση φωτισμού με προβολείς LED και κατασκευή οικίσκου Η/Μ.

Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας.