Γ. Πατούλης: «Επενδύουμε στον Τουρισμό Υγείας, έναν από τους δυναμικότερους πυλώνες ανάπτυξης της χώρας και ιδιαίτερα της Αττικής μας. Ξεκινάει μία νέα εποχή και μία δυναμική επανεκκίνηση στην μετά-covid εποχή»

Επανεξελέγη ομόφωνα, για δεύτερη τριετία ο Περιφερειάρχης Αττικής και Προέδρος του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης, στη θέση του Προέδρου του Ελληνικού Συμβουλίου Τουρισμού Υγείας – ΕΛ.Ι.ΤΟΥΡ στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 19 Απριλίου.

Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Φορέα, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας διεξαγωγής εκλογών η οποία εξασφάλισε το αδιάβλητο και τη μυστικότητα της διαδικασίας. Προηγήθηκε χαιρετισμός προς τα μέλη της ΕΛ.Ι.ΤΟΥΡ από την Υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη και τον Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Πρόεδρο του EnterpriseGreece κ. Γιάννη Σμυρλή οι οποίοι εξήραν το έργο του Γιώργου Πατούλη όχι μόνο στο θεσμικό ρόλο της ΕΛ.Ι.ΤΟΥΡ αλλά και στις δράσεις εξωστρέφειας που αποτελούν το κλειδί ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού υγείας στο άμεσο διάστημα.

Στην παρουσίαση των αναπτυξιακών του σχεδίων για την επόμενη τριετία, ο Γιώργος Πατούλης τόνισε πως πρωτεύοντα ρόλο για την ανάπτυξη του Ελληνικού Συμβουλίου Τουρισμού Υγείας – ΕΛ.Ι.ΤΟΥΡ θα έχουν:

  • Η περαιτέρω δικτύωση και η συνέργεια με ελληνικούς και διεθνείς φορείς
  • Η σύνδεση με την ελληνική ομογένεια
  • Η παγίωση του φορέα ως θεσμικού παράγοντα
  • Η εύρεση χρηματοδοτικών εργαλείων
  • Οι διακρατικές συμφωνίες και
  • Η απευθείας στόχευση σε ξένες αγορές.

Κλείνοντας oκ. Πατούλης επεσήμανε πως ο Τουρισμός Υγείας θα αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας για τα επόμενα χρόνια έτσι ώστε η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Αττική να ανέβει ψηλά στον παγκόσμιο χάρτη προορισμών υγείας τονίζοντας χαρακτηριστικά: «H ΕΛ.Ι.ΤΟΥΡ είναι και θα παραμείνει η μεγαλύτερη συνεργατική δύναμη φορέων Τουρισμού Υγείας της χώρας μας και θα συνεχίσει να διευρύνει το σημαντικό της έργο, ανοίγοντας νέους δρόμους και υπηρετώντας το εθνικό μας στόχο. Ξεκινάει μία νέα εποχή στον Τουρισμό Υγείας που σηματοδοτεί μία δυναμική επανεκκίνηση στην μετά-covid εποχή».

Κατόπιν της συγκρότησης σε σώμα που πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, το νέο 17 μελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛ.Ι.ΤΟΥΡ. έχει ως ακολούθως:

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛ.Ι.ΤΟΥΡ. :

Πατούλης Γιώργος, Πρόεδρος

Πάντος ΚωνσταντίνοςGenesis Clinic, Αντιπρόεδρος Α’

Ταμπουρέα Χριστίνα- Iaso Group, Αντιπρόεδρος Β’

Μαμαλάκης ΠέτροςHealth Tourism Greece, Γενικός Γραμματέας

Δατσέρης ΙωάννηςOMMA Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, Ταμίας

Κατσάπη ΑγγελικήTemos Hellas, Ειδικός Γραμματέας Α’

Κουβελάς Νικόλαος-Eurodentica, Ειδικός Γραμματέας Β’

Μέλη (με αλφαβητική σειρά):

Αποστολόπουλος Βασίλειος- Ιατρικό Αθηνών

Βάλβη Μαρίνα- AegeanAirlines

Δασκαλάκης ΓεώργιοςMetropolitanCollege

Κακουλίδης Γεώργιος – OpenHealthAlliance

Κατσιφαράκης Παντελεήμων- Νεφροξένια Κέντρο Αιμοκάθαρσης

Κουσκούκης Κωνσταντίνος- Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής

Κυριάκου Γρηγόρης- GammaAirMedical

Πάκα Παρασκευή- ΑΡΑΞΙΑ RealEstate

Σώρας Γιώργος- ΥΓΕΙΑ – ΜΗΤΕΡΑ

Τζερμιάς Χριστόφορος- IQIntesiveQualityDermatology

Επισυνάπτεται η σχετική φωτογραφία

photo elitour.jpg JPG 449,74 KB19/08/21 09:15:49