Γ. Πατούλης: Αναγκαία η διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου για τον προληπτικό έλεγχο στη βάση της ορθής λειτουργίας των διαδικασιών που άπτονται της Αυτοδιοίκησης

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Ιωάννη Σαρμά στη θέση του Προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου τον συγχαίρει και εκφράζει την αναγκαιότητα διαμόρφωσηςενός νέου πλαισίου για τον προληπτικό έλεγχο στη βάση της ορθής λειτουργίας των διαδικασιών που άπτονται της Αυτοδιοίκησης. Ειδικότερα, ο Περιφερειάρχης επισημαίνει:

 

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την τοποθέτησή σας ως νέος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Η αναγνωρισμένη επιστημονική σας κατάρτιση σε συνδυασμό με την σπουδαία εμπειρία που κατέχετε συνάδουν με το κύρος του θεσμού που εκπροσωπείτε και ευελπιστώ στην καλύτερη δυνατή συνεργασία μας για την ανάδειξη όλων των θεμάτων που μας αφορούν. Θα ήθελα επίσης να τονίσω την αναγκαιότητα διαμόρφωσης ενός νέου πλαισίου για τον προληπτικό έλεγχο στη βάση της ορθής λειτουργίας των διαδικασιών που άπτονται της Αυτοδιοίκησης. Προς την κατεύθυνση αυτή παραμένουμε συνοδοιπόροι για την βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας και αποδοτικότητας της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού. Εύχομαι και πάλι μια πετυχημένη και δημιουργική θητεία».