Γ. Πατούλης: «Με τη νίκη σας κάνατε υπερήφανους όλους τους Έλληνες! Η Περιφέρεια Αττικής θα είναι δίπλα σας και θα στηρίξει έμπρακτα το αίτημά σας για δημιουργία κατάλληλων υποδομών άθλησης και προπόνησης»

 

Με αφορμή τη σημαντική κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο πόλο γυναικών από την Ομάδα του Ολυμπιακού ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: 

«Η επιτυχία σας γέμισε όλους τους Έλληνες με υπερηφάνεια. Ως Περιφέρεια Αττικής θα είμαστε δίπλα σας και θα στηρίξουμε έμπρακτα το αίτημά σας για δημιουργία κατάλληλων υποδομών άθλησης και προπόνησης. Κεντρική Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλουμε να συνεργαστούμε δημιουργικά προκειμένου να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες υποδομές που θα επιτρέψουν σε όλους τους αθλητές μας να μπορούν να προπονηθούν και να συναγωνιστούν τους συναθλητές τους σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Συγχαρητήρια στις παίκτριες, στον προπονητή και σε όλη την ομάδα και τη Διοίκηση Ολυμπιακού Πειραιώς για τη σημαντική αυτή νίκη η οποία επετεύχθη σε μια δύσκολη περίοδο που όλοι μας βιώνουμε τις συνέπειες της πανδημίας. Πρόκειται για μια νίκη που μας κάνει να αισιοδοξούμε και να ελπίζουμε για ένα καλύτερο μέλλον».

Επισυνάπτεται σχετική φωτογραφία

unnamed.jpg JPG 153,37 KB19/08/21 10:24:10