Γ. Πατούλης: «Για την καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας ενεργοποιήσαμε ένα δίκτυο εξειδικευμένων γιατρών και νοσηλευτών διευρύνοντας ακόμα περισσότερο το δίχτυ προστασίας για τους πολίτες της Αττικής»

photo test 1Τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών επισκέφθηκαν το δίκτυο ιατρών και νοσηλευτών των Κινητών Ομάδων Επισκέψεων στο Σπίτι (ΚΟΕΣ), της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ και διενέργησαν διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό στο προσωπικό του ΙΣΑ.

Ειδικότερα έγινε λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος από 35 εργαζόμενους του ΙΣΑ και ενημερώθηκαν από το εξειδικευμένο προσωπικό των ΚΟΕΣ για την πρόληψη της νόσου.

Στη διαδικασία παρίστατο ο Α Αντιπρόεδρος του ΙΣΑ Φ. Πατσουράκος, ο Γ. Γραμματέας Στάθης Τσούκαλος και ο Π. Ευσταθίου, συντονιστής της Ομάδας διαχείρισης Κρίσεων της Περιφέρειας.

Σχολιάζοντας το δράση, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Θέσαμε στη μάχη για την καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας ένα δίκτυο εξειδικευμένων γιατρών και νοσηλευτών διευρύνοντας ακόμα περισσότερο το δίχτυ προστασίας για τους πολίτες της Αττικής. Οι ΚΟΕΣ συνεχίζουν τους δειγματοληπτικούς ελέγχους για κορωνοϊό σε κλειστές δομές και ευπαθείς ομάδες. Στόχος μας είναι να συνδράμουμε και να ενισχύσουμε, με εξειδικευμένο τρόπο, την εθνική προσπάθεια για την αναχαίτιση της επιδημίας και την προάσπιση της υγείας των πολιτών

photo test 1.jpg JPG 162,35 KB19/08/21 08:56:39
photo test 2.jpg JPG 164,68 KB19/08/21 08:56:39