Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παιδικά χαμόγελα και αισιοδοξία κατέκλυσαν σήμερα τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής.

orizontesΗ Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου μαζί με Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους υποδέχτηκαν από νωρίς το πρωί παιδιά, συλλόγους και εκπροσώπους φορέων. Η Ρένα Δούρου αντάλλαξε ευχές και μοίρασε δώρα.

Η Περιφερειάρχης έδωσε «ευχές που σημαίνουν ελπίδα – ελπίδα που κάνει κάθε χρονιά ξεχωριστή. Με τις προσδοκίες, τους αγώνες, τις δυνάμεις και τις αδυναμίες της. Όλα όσα διαμορφώνουν το σήμερα και το αύριο. Εύχομαι τούτες οι γιορτές να είναι η αφετηρία για μια χρονιά με αλληλεγγύη, κοινωνική συνοχή και δικαιοσύνη».

Τα πρώτα κάλαντα ακούστηκαν από τα παιδιά του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες».

Στη συνέχεια, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα, με τη συνοδεία μουσικών οργάνων, το Μουσικό Σχολείο Ιλίου, το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης και το Μουσικό Σχολείο Αλίμου.msalimoy

Αργότερα, τα κάλαντα είπαν στην Περιφερειάρχη η παιδική χορωδία – ορχήστρα «Ωδή στη Χαρά» της Σοφίας και της Μαρίας Κιοσκέρογλου και ακολούθησαν τα σπουδαία παιδιά των SpecialOlympicsHellas, που συνοδεύονταν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Πρέσβη ε.τ., Διονύσιο Κοδέλλα.

Βίντεο με αποσπάσματα από τα κάλαντα στην Περιφέρεια Αττικής, εδώ: https://youtu.be/Y41Ws3Mtdqs

ovkΚαι φέτος, η ξεχωριστή αυτή ημέρα έκλεισε με τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης, μεκρητικούς χορούς, κάλαντα αλλά και μαντινάδα από τον Πρόεδρο του Ομίλου, Στέλιο Κιαγιαδάκη αφιερωμένη στην Περιφερειάρχη. Βίντεο, εδώ: https://youtu.be/qPUJ6Pai5AU