Εορταστικές εκδηλώσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας με ελεύθερη πρόσβαση για όλους τους πολίτες

Για μια ακόμη χρονιά το Πεδίο του Άρεως γίνεται κέντρο πολιτισμού και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους, με ένα πλούσιο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνονται από την Περιφέρεια Αττικής. Συγκεκριμένα, με ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση για όλους τους πολίτες, το Πάρκο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει σειρά εκδηλώσεων που ξεκινούν από την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για εκδηλώσεις υψηλού πολιτιστικού επιπέδου, τις οποίες έχει καθιερώσει τα τελευταία τρία χρόνια η Περιφέρεια Αττικής στο Πεδίο του Άρεως. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες με τη συμμετοχή κορυφαίων μουσικών συνόλων όπως, μεταξύ άλλων, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής. Και φέτος νέοι καλλιτέχνες θα έχουν την ευκαιρία να προβληθούν στο ευρύ κοινό.

Τέλος, φέτος, στις εκδηλώσεις αυτές, έρχεται να προστεθεί μια νέα πρωτοβουλία. Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, η παιδική χορωδία ROSARTE θα πραγματοποιήσει συναυλίες στους σταθμούς Μετρό Μοναστηράκι – Κεραμεικός – Σύνταγμα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, εδώ.

Επισυνάπτεται η πρόσκληση.

Πρόσκληση.pdf PDF 573,15 KB18/08/21 07:12:25