Η Αυτοτελής Δ/νση της Περιφέρειας Αττικής συμμετείχε στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στα πλαίσια εκδήλωσης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος CUIDAR (Cultures of Disaster Resilience among children and young people), με θέμα: «Ο ρόλος των παιδιών στη Διαχείριση των Καταστροφών».

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι της Αυτοτελούς Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας, Δρ. Ευστράτιος Δαβάκης και Δρ. Ασπασία Καραμάνου, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις σχετικές με το θέμα δράσεις της Περιφέρειας Αττικής και να προτείνουν συγκεκριμένα μέτρα θα οποία θα μπορούσαν να υλοποιηθούν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού (ΟΑΣΠ) στις 1 Ιουνίου 2017 και συμμετείχαν εκτός από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Αττικής και εκπρόσωποι από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, το Πυροσβεστικό Σώμα , τον ΟΑΣΠ, το Συνήγορο του Πολίτη, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ PDF 4,61 MB18/08/21 03:19:05
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PDF 2,78 MB18/08/21 03:19:06