Υπάλληλοι από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας και τη Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής συμμετείχαν στη συντονιστική σύσκεψη για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό κατά τη χειμερινή περίοδο 2018-2019 που έγινε στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στις 17-12-2018 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ), του Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Σ), του ΕΚΑΒ, της Περιφέρειας Αττικής, της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας καθώς και από τις εταιρείες Αττικές Διαδρομές Α.Ε., Εγνατία Οδός Α.Ε., Ολυμπία Οδός Λειτουργία Α.Ε., Μορέας Α.Ε., Νέα Οδός Α.Ε., Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.

Κατά τη σύσκεψη, η οποία έγινε παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννη Ταφύλλη, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη συνεργασία ΕΛ.ΑΣ., Π.Σ. και φορέων χειμερινής συντήρησης, στην περίπτωση αντιμετώπισης προβλημάτων, τα οποία μπορεί να προκύψουν από χιονοπτώσεις και παγετό και την περαιτέρω παροχή βοήθειας σε οδηγούς και επιβάτες.