1. ΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ, για θέματα της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Διαδικτυακής Ενημέρωσης και Ψηφιακής Εξυπηρέτησης Περιφέρειας Αττικής.
  2. ΑΛΥΜΑΡΑ ΣΟΦΙΑ, για θέματα Υιοθεσιών.
  3. ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ – ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ, για θέματα εγγραφής στο μητρώο της Περιφέρειας φορέων κοινωνικής φροντίδας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Αττικής.
  4. ΖΕΡΒΑ ΜΑΡΙΑ, για θέματα ευπαθών ομάδων πληθυσμού των ΡΟΜΑ
  5. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, με θέματα της Δ/νσης Κ.Τ.Ε.Ο. Περιφέρειας Αττικής.

 1. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, για θέματα:
  α) της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Αττικής και Π.Ε., της Δ/νσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών, της Δ/νσης Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας, της Δ/νσης Τεχνικού Ελέγχου, της Δ/νσης Μελετών και της Δ/νσης Πολιτικής Γης της Περιφέρειας Αττικής,
  β) διαφημιστικής προβολής στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Αττικής,
  γ) υπογραφής των συμβολαίων υδροδότησης για την άρδευση των νησίδων οδών αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής με την ΕΥΔΑΠ Α.Ε. ή άλλους φορείς, καθώς και υπογραφής των συμβολαίων με τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., καθώς και με την ΔΕΗ. Α.Ε. για την σύνδεση και παροχή ηλεκτρικού ρεύματος δικτύων ηλεκτροφωτισμού των οδών αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής,
  δ) συγκρότησης των συλλογικών οργάνων της Δ/νσης Πολιτικής Γης της Περιφέρειας Αττικής και
  ε) συντονισμού και προγραμματισμού των μελετών και προγραμμάτων εφαρμογής του νέου Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας – Αττικής.
 2. ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, για θέματα
  α) της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιφέρειας Αττικής,
  β) του Τμήματος Εξυπηρέτησης Ψηφιακών Αιτημάτων και Αιτημάτων που υποβάλλονται μέσω ΚΕΠ για θέματα Μεταφορών & Επικοινωνιών της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών,
  γ) που αφορούν στην εποπτεία του έργου των θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών,
  δ) καθορισμού του μεγίστου αριθμού αδειών κυκλοφορίας ΕΔΧ αυτοκινήτων (ΤΑΞΙ και ΕΙΔΜΙΣΘ) ανά έδρα, ε) έκδοσης πρόσκλησης με την οποία καλούνται οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση νέων αδειών αυτοκινήτων Ε.Δ.Χ.
 3. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, για θέματα της Δ/νσης Βιομηχανίας, Ενέργειας & Φυσικών Πόρων Περιφέρειας Αττικής.
 4. ΒΛΑΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, για θέματα άσκησης κοινωνικής εργασίας.
 5. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, για θέματα Ισότητας.
 6. ΜΕΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, για θέματα του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Φορέα Λαϊκών Αγορών.
 7. ΒΙΔΑΛΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ), για θέματα του Αυτοτελούς Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και του Αυτοτελούς Γραφείου Τύπου Περιφέρειας Αττικής.
 8. ΒΑΘΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, για θέματα
  α) Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων,
  β) έκδοσης τοπικών υγειονομικών διατάξεων και τη λήψη μέτρων σε θέματα δημόσιας υγιεινής (όπως υγειονομικός έλεγχος χώρων, εγκαταστάσεων, καταστημάτων, σχολικών κτιρίων, σχολικών κυλικείων, καθορισμός αριθμού επιτρεπόμενων οικόσιτων ζώων),
  γ) καθορισμού εγκατάστασης νομάδων και
  δ) 
  εκπόνησης και εφαρμογής προγραμμάτων για την περιβαλλοντική προστασία και την πρόληψη επιβλαβών περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
 9. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, για θέματα της Δ/νσης Τουρισμού Περιφέρειας Αττικής.
 10. ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, για θέματα
  α) της Δ/νσεως Αλιείας και Αγροτικής & Κτηνιατρικής Πολιτικής Περιφέρειας Αττικής και τη συγκρότηση των συλλογικών οργάνων των εν λόγω Δ/νσεων και
  β) υπογραφής του σχεδίου Σύμβασης Διασφάλισης Επιπέδου Ποιότητας Υπηρεσιών (ΣΔΕΠΥ) μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Οργανισού Πληρωμών και ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμοιύ και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).
 11. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΦΑΝΗ (ΦΑΙΗ) – ΧΡΙΣΤΙΝΑ, για θέματα της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιφέρειας Αττικής και συγκεκριμένα στην πληροφόρηση και υποβοήθηση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σε κλαδικό ή άλλο επίπεδο, με σκοπό την ανάπτυξη της επιχειρηματικής ικανότητας και ανταγωνιστικότητας τους, σε συνεργασία με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Επενδυτών.
 12. ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ για θέματα Περιβάλλοντος.
 13. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΤΗΣ για θέματα Ελλήνων Βορειοηπειρωτών.
 14. ΔΑΛΙΑΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Χωρικού Σχεδιασμού.