1711366179678

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Δρ. Θάνος Ασκητής, εκπροσώπησε την Περιφέρεια Αττικής στις επετειακές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου. 

Μετά την τέλεση της Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, και την Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο Ηρώων, ο Δρ. Ασκητής κατέθεσε με ευλάβεια και σεβασμό το στεφάνι της Περιφέρειας, στη μνήμη των ηρώων αγωνιστών του ‘21, που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της Ελλάδας.

Παρουσία του Δημάρχου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, της δημοτικής αρχής, εκπροσώπων της Εκκλησίας και πολιτιστικών φορέων και συλλόγων, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας εξέφρασε την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς τους πεσόντες προγόνους μας, τονίζοντας τη σημασία της διατήρησης, αλλά και της μεταβίβασης της ιστορικής μνήμης και στις νεώτερες γενιές.

Η Περιφέρεια Αττικής τιμά την Εθνική Παλιγγενεσία και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και η συμμετοχή των εκπροσώπων της στις εορταστικές εκδηλώσεις όλων των δήμων αποτελεί συμβολική έκφραση αφοσίωσης στην ελληνική ιστορία, στις παραδόσεις, στα ιδανικά και στις αξίες της ελευθερίας, της φιλοπατρίας και της δημοκρατίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ RAR 12,03 MB26/03/24 09:57:50