Ας γίνουμε εθελοντές αιμοδότες, ας προσφέρουμε το δώρο της ζωής!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός, σας καλεί να συμμετέχετε σε εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Μαρκοπούλου, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, ώρες 10.00΄ – 13.30΄.

Η αιμοδοσία διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).

Στόχος της αιμοδοσίας είναι η ενίσχυση της τράπεζας αίματος που έχει δημιουργηθεί από το Μάιο του 2020 με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των συμπολιτών μας.

Το αίμα θα διατεθεί στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» το οποίο και παρέχει τον αναγκαίο εξοπλισμό και το νοσηλευτικό προσωπικό για την αιμοδοσία.

Καλούμε, όλους που μπορούν να δώσουν αίμα, να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία. Λίγα λεπτά είναι αρκετά για να συμβάλουμε σε μια εθνική προσπάθεια.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική ανταπόκριση και συμμετοχή όλων σας.

afisa_aimodosia-1-1000x1418