photo1-8-1000x718

Στην εκδήλωση της ΕΣΤΙΑΣ του Δήμου Διονύσου (ΝΠΔΔ για την Κοινωνική Προστασία, Αλληλεγγύη και Παιδεία), που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των εργαζομένων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών και των επιτροπών των ΚΑΠΗ για το έργο που προσφέρουν, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στη Σταμάτα, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, του Δημάρχου Διονύσου Γ. Καλαφατέλη, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθους κόσμου.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Αναστάσιος Καρασαρλής ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών και τα μέλη των επιτροπών των ΚΑΠΗ για την καθημερινή τους προσφορά, καθώς και το Δήμο και την Περιφέρεια για την στήριξή τους ενώ, δοθείσης της ευκαιρίας, ζήτησε νομική υποστήριξη για την μετατροπή των συμβάσεων των εργαζομένων της ΕΣΤΙΑΣ από ορισμένου χρόνου σε αορίστου, έπειτα και από την θετική απόφαση του συμβουλίου.
Με τη σειρά τους, τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης, αφού εξήραν τη σπουδαιότητα του ρόλου και του έργου της ΕΣΤΙΑΣ, αναφέρθηκαν στην πρόθεση της Περιφέρειας να χρηματοδοτήσει σύγχρονο Βρεφονηπιακό Σταθμό, στην περίπτωση που εξασφαλιστεί οικόπεδο στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου. Ακολούθησε γεύμα, ευγενική προσφορά του κ. Αθανασίου Μαρτίνου, καθώς και κλήρωση δώρων που προσέφεραν χορηγοί της τοπικής κοινωνίας.

photo2-9-1000x691
photo3-6-1000x563-rotated