Η κα Καβαλλάρη υποδέχτηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, στην Παλλήνη, τον Δήμαρχο της ομώνυμης πόλης, κ. Χρήστο Αηδόνη, ενώ είχε προηγηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Κρωπίας κ. Δημήτριο Κιούση, συνοδευόμενο από την Αντιδήμαρχο Παραγωγής Δημόσιας Υγείας κα Χριστίνα Ροϊνά.

1-2-1000x750

Στις δύο συσκέψεις συζητήθηκαν εκτενώς θέματα του άμεσου ενδιαφέροντος και των δύο πλευρών, έτσι ώστε να αναπτυχθούν αποτελεσματικοί δίαυλοι συνεννόησης και εύρυθμης συνεργασίας. Στο πλαίσιο αυτό, η θεματολογία εστιάστηκε κυρίως στα ζητήματα προτεραιότητας που αφορούν σε έργα υποδομών, όπως τα αντιπλημμυρικά και τα έργα αποχέτευσης ομβρίων, τις ενέργειες στον τομέα πολιτικής προστασίας, αλλά και έργα όπως τα οδικά. Η Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τους Δημάρχους και για προτάσεις που στοχεύουν στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και για τις οποίες θα υπάρξουν περισσότερες συζητήσεις στο εγγύς μέλλον.

2-3-1000x895

Με αυτές τις δύο πρώτες συναντήσεις της κας Καβαλλάρη με τους Δημάρχους Παλλήνης και Κρωπίας, ξεκινά ο ευρύτερος κύκλος συναντήσεων ο οποίος θα ολοκληρωθεί με τις συναντήσεις της και με τους 13 Δημάρχους της Ανατολικής Αττικής, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της νέας διοικητικής περιόδου, διαδικασία που εντάσσεται στο ευρύτερο στρατηγικό πλαίσιο που έχει τεθεί από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκο Χαρδαλιά για στενή συνεργασία μεταξύ του Α’ και του Β’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.