Ο Αντιπεριφεριάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του «Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Κορωπίου (ΑΟΚ) – 1903», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορωπίου, παρουσία Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και πλήθους κόσμου.

Ο χώρος που φιλοξένησε την εκδήλωση, γέμισε με τα χαρούμενα παιδιά των Ακαδημιών, τους γονείς τους αλλά και φίλους της ομάδας, ενώ ο Πρόεδρός της Σωτήρης Λέκκας ανέπτυξε την σοβαρή δουλειά που γίνεται σε επίπεδο ανδρικού τμήματος αλλά κυρίως των Ακαδημιών και δεσμεύτηκε ότι το Κορωπί θα πάει εκεί που του αξίζει.

Ο κ. Αυγερινός στο χαιρετισμό του, μεταφέροντας και τις ευχές του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και όλους όσους στηρίζουν την ομάδα που ιδρύθηκε στο Κορωπί το 1903 (!) ενώ απευθυνόμενος στα παιδιά, τους ανέδειξε την αξία του αθλητισμού για την υγεία τους αλλά και τη συμπεριφορά τους γενικότερα και ευχήθηκε άνοδο στην ομάδα τους για τη νέα χρονιά.

photo1-5-1000x563-rotated
photo2-6-1000x563