Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Αθανάσιος Αυγερινός υποδέχτηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής τον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο όπου αντάλλαξαν ευχές με αφορμή την έναρξη της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους συζητήθηκαν αρχικά τα θέματα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ενώ παράλληλα συμφωνήθηκαν οι άξονες συνεργασίας μεταξύ των δυο βαθμών Αυτοδιοίκησης  σε κοινά θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Η συνάντηση τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων που έχει ξεκινήσει ο κ. Αυγερινός με όλους τους Δημάρχους της Ανατολικής Αττικής προκειμένου να συμφωνηθούν και να προγραμματιστούν μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες αναπτυξιακές παρεμβάσεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στο τέλος της συνάντησης τους ο κ. Αθανάσιος Αυγερινός τόνισε ότι δεσμεύεται από πλευράς Περιφέρειας για την υλοποίηση κοινών έργων και δράσεων που θα συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

IMG-2674.JPG JPG 211,55 KB18/08/21 08:33:00