Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Αθανάσιου Αυγερινού πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα την δυνατότητα επέκτασης της διανομής φυσικού αερίου σε όλη την Ανατολική Αττική

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Αθανάσιος Αυγερινός συμμετείχε σε σύσκεψη με θέμα την δυνατότητα επέκτασης της διανομής φυσικού αερίου σε όλη την Ανατολική Αττική.

Κατά τη σύσκεψη εκπρόσωποι της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής Α.Ε. (ΕΔΑ Α.Ε.) ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχους της Ανατολικής Αττικής για την  αναγκαιότητα, το σχεδιασμό αλλά και τις δυνατότητες επέκτασης της διανομής φυσικού αερίου σε όλη την Ανατολική Αττική εγκαθιστώντας αρχικά κεντρικούς αγωγούς  προς Λαύριο και Μαραθώνα.

            Το μακρόπνοο αυτό έργο αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού που επιθυμούμε για την Ανατολική Αττική και σύμφωνα με τους εκπροσώπους της ΕΔΑ Α.Ε. θα υλοποιηθεί με τη χρηματοδότηση της ίδιας της εταιρείας εξετάζοντας παράλληλα το ενδεχόμενο μικρής συμμετοχής εκ μέρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

IMG_2720.JPG JPG 92,04 KB18/08/21 08:36:32