Το πρόγραμμα των συναντήσεων του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου με τους δήμους της χωρικής του αρμοδιότητας για την εξέλιξη των εγκεκριμένων από την Περιφέρεια έργων, συνεχίστηκε σήμερα 27/1 με δύο νέες συναντήσεις, με τους δήμους Σπάτων – Αρτέμιδος και Ραφήνας – Πικερμίου.

Στις συναντήσεις συζητήθηκαν αναλυτικά οι λεπτομέρειες και το στάδιο που βρίσκεται κάθε έργο στους συγκεκριμένους δήμους, αλλά και έγινε προγραμματισμός των επόμενων ενεργειών μέχρι την ολοκλήρωση των έργων.

Στη συνάντηση με τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος συμμετείχαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου και η Προϊσταμένη της Δ/νσης Προγραμματισμού του δήμου Φανή Πρίφτη, ενώ σε εκείνη με τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου ο Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης, οι Αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Μπουρνούς και Γεώργιος Κοκκόλης και η Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Αλεξάνδρα Σκαμάγκα.

Από την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής παρόντες στις δύο συναντήσεις ήταν εκτός του Αντιπεριφερειάρχη κ. Φιλίππου, ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Γιάννης Ασπρουλάκης καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕΑΑ.

           

Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος.JPG JPG 349,39 KB18/08/21 02:46:53