Στη μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για τους Συλλόγους-Φορείς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Μανιάτης, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Στην εκδήλωση-γιορτή «Ημέρα Συλλόγων Αγίας Παρασκευής» που πραγματοποιήθηκε από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9.00 το βράδυ και έγινε στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής, συμμετείχαν περισσότεροι από 40 Σύλλογοι οι οποίοι παρουσίασαν στους επισκέπτες τις δράσεις και το έργο τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος Μανιάτης, επισκέφθηκε τα περίπτερα όλων των Συλλόγων και είχε μια ειλικρινή και ουσιαστική επικοινωνία με μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων τους.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Σύλλογοι στη λειτουργία και δράση τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος Μανιάτης, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει νέους Συλλόγους στους οποίους δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται, στο μέτρο του δυνατού, δίπλα τους, αρωγός στο έργο τους και στις προσπάθειες τους.

Σημειώνεται ότι η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου ΤομέαΑθηνών έχει τακτική επικοινωνία με όλους τους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγίας Παρασκευής, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων και πλήθος κόσμου.