Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση για τη διαχείριση και αντιμετώπιση της κακοκαιρίας ‘Μήδεια’, η οποία σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις αναμένεται τις επόμενες ώρες και στην Αττική.

Στο Κέντρο Διαχείρισης Αποχιονισμού στη Διεύθυνση Ελέγχου και Συντήρησης Έργων (ΔΕΣΕ) της Περιφέρειας στο Καπανδρίτι βρέθηκε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, μαζί με τον εντεταλμένο Περιφερειακό σύμβουλο χωρικού σχεδιασμού και έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, Θ. Κατσιγιάννη, τον σύμβουλο διαχείρισης κυκλοφορίας και οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, Κ. Λογοθέτη και τον προϊστάμενο της Διαχείρισης Μητροπολιτικών υποδομών , Π. Καρυώτη και ενημερώθηκε για την ετοιμότητα του μηχανισμού της Περιφέρειας Αττικής. Μάλιστα, τις επόμενες ώρες στο Καπανδρίτι αναμένεται να μεταβεί και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

«Ακολουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, όλα τα στελέχη και οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής βρισκόμαστε επί ποδός με στόχο την αποφυγή τυχόν προβλημάτων από τον επικείμενο χιονιά πάντα με προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών. Τα εκχιονιστικά μας μηχανήματα είναι έτοιμα, υπάρχει επάρκεια αλατιού και είμαστε σε επιφυλακή», δήλωσε η κα Κεφαλογιάννη.