Με την υπόσχεση «έτσι θα συνεχίσουμε» και τη βεβαιότητα «μας περιμένουν καλύτερες μέρες», παρουσία της Ρένας Δούρου και σε «ζεστή» ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής.

Η Περιφερειάρχης Αττικής με τους εργαζομένους της Π.Ε. Δυτικής Αττικής«Στα εργοστάσια κοντά και στα σκουπίδια πλάι», στη Δυτική Αττική της μαζικής ανεργίας, στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας στην Ελευσίνα η Περιφερειάρχης κ. Ρένα Δούρου την Τετάρτη το πρωί «έκοψε την πίτα» μαζί με όλους τους εργαζόμενους των Διευθύνσεων της Περιφερειακής Ενότητας. Αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι στη φιλοξενία, σε όσους τη χρειάζονται και την προσφέρουν, αγγίζοντας τη «λεπτή χορδή» σε ένα τόπο που αναζωογονήθηκε με τον ερχομό το 1922 των Μικρασιατών προσφύγων …
Έξω από τις συνηθισμένες τυπικότητες και το πρωτόκολλο, η κ. Ρένα Δούρου χαιρέτισε και μίλησε στους εργαζόμενους, τονίζοντας πως είναι «τυχερή» που συνεργάζεται σε όλη την Περιφέρεια με προσωπικό υψηλού επιπέδου, με θετική διάθεση και προσφορά.
Ο ΑντιπΗ κ. Ρένα Δούρου στην κοπή της πίτας στην Π.Ε. Δυτικής Αττικήςεριφερειάρχης κ. Γιάννης Βασιλείου την καλωσόρισε στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων, ξεκινώντας και αυτός με «καλά λόγια» για τους εργαζόμενους – συνεργάτες της Περιφερειακής Ενότητας, που συνολικά υπερβαίνουν εαυτόν και ανταποκρίνονται, παρά τις ελλείψεις, στα αυξημένα καθήκοντά τους, όπως τόνισε.
«Μαθαίνουμε γρήγορα» είπε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης, αναφερόμενος στην αποτελεσματικότητα και στη λύση των προβλημάτων. Εν συντομία μίλησε για το πως η νέα Διοίκηση της Περιφέρειας από τις πρώτες μέρες αντιμετώπισε τις δυσκολίες και τις προκλήσεις, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στην προσφορά και στο έργο της Πολιτικής Προστασίας τις τελευταίες μέρες με την κακοκαιρία.
«Έτσι θα συνεχίσουμε» είπε ο Αντιπεριφερειάρχης και πρόσθεσε: «με τη δουλειά και τον αγώνα μας, μας περιμένουν καλύτερες μέρες». Οι εργαζόμενοι με «ζεστά» λόγια αντευχήθηκαν, τόσο στην κ. Ρένα Δούρου, όσο και στον ίδιο, με ευχές και για την ονομαστική του εορτή.
Παρόντες στη συνάντηση – κοπή της πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής ήταν: οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιώτα Παππά, Ταξιάρχης Φαρμάκης και Αριστέα Βάβουλα, ο κ. Κώστας Μπούκας από τη Γραμματεία της ΔΥΝΑΜΗΣ ΖΩΗΣ, ο κ. Άλκης Ζαβερδινός Πρόεδρος της ΟΣΥΠΑΕ, ο κ. Γεώργιος Κυριακόπουλος Πρόεδρος του Δ.Σ. Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής καθώς και ο Πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος Δυτικής Αττικής κ. Ευθύμιος Κοκμοτός.