Λ. Κοσμόπουλος: «Με την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων κορυφώνεται η μεγάλη προσπάθεια των νέων μας. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες»

Για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος απευθύνει το παρακάτω μήνυμα:

«Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, ιδιαίτερα της Δυτικής Αττικής, που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Η αγωνία των μαθητών, των οικογενειών και των εκπαιδευτικών είναι μεγάλη.  Όμως με πίστη και αισιοδοξία, με εμπιστοσύνη στην ικανότητα και τη γνώση, ο στόχος για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος είναι εφικτός.

Ας μην ξεχνάμε ότι η δοκιμασία των Πανελληνίων Εξετάσεων είναι μόνο ένας σταθμός στη διαδρομή των εκπαιδευτικών μας χρόνων και αποτελεί προσωπική επιλογή η διαρκής μάθηση, η ανακάλυψη και αξιοποίηση των ταλέντων μας, η πρόοδος και εξέλιξή μας στη ζωή.

Εύχομαι οι νέοι μας, η ελπίδα και το πολυτιμότερο κεφάλαιο της κοινωνίας μας και για του οποίους είμαστε σε κάθε περίπτωση υπερήφανοι, να γίνουν ευτυχισμένοι άνθρωποι και συνειδητοποιημένοι πολίτες.

Ευθύνη όλων μας παραμένει να δημιουργήσουμε μία καλύτερη κοινωνία για τα παιδιά μας, για τη νέα γενιά».