Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με το Δ.Σ. των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, όπου ξεκάθαρα στάθηκε στο πλευρό τους στον αγώνα κατά των διαδικασιών για πρόσθετες απολύσεις στο Δημόσιο, μέσω της υποτιθέμενης αξιολόγησης.

Εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας έκαναν την Τρίτη 21 Οκτωβρίου ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του παραρτήματος Δυτικής Αττικής του συλλόγου υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Βασιλείου τους καλωσόρισε, υπογραμμίζοντας πως έχει ήδη τις καλύτερες εντυπώσεις από τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής. Ακολούθησε συζήτηση για την προσπάθεια από την κυβέρνηση, μέσω της λεγόμενης αξιολόγησης, να απαξιωθούν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, όπου ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι αυτή η προσπάθεια της κυβέρνησης στόχο έχει την πλήρη ιδιωτικοποίηση όλων των δράσεων και τομέων του Δημοσίου.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για να συζητηθούν διεξοδικά θέματα που αφορούν στη συνεργασία και την παραγωγικότερη, αποτελεσματικότερη λειτουργία της Περιφέρειας προς όφελος των πολιτών.

Στην συνάντηση από το Δ.Σ. του παραρτήματος του Συλλόγου πήραν μέρος οι: Ευθύμιος Κοκμοτός (Πρόεδρος), Αικατερίνη Γκάνιου, Ανδρέας Καπελέρης, Ιωάννης Μηλιδάκης, Αθανάσιος Νίκας, Ιωάννης Τομαράς, και Άγγελος Τσουρούπης.