Σήμερα Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κας Σταυρούλας Δήμου με τον Πρόεδρο του Σωματείου Πωλητών, Εμπόρων και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Δυτικής Αττικής «Ο Άγιος Γεώργιος» κο Βασίλη Σιμόπουλο. Στη συνάντηση διαπιστώθηκε η σύμπνοια των συνομιλητών σε θέματα του κλάδου και η ειλικρινής διάθεση για ουσιαστική και αποτελεσματική συνεργασία.

Η Αντιπεριφερειάρχης υποστήριξε την αναγκαιότητα τήρησης των θεσμοθετημένων νόμων και κανόνων της αγοράς, κατήγγειλε το παραεμπόριο και τον μαρασμό που αυτό επιφέρει σε μια υγιή ομάδα επαγγελματιών και δήλωσε κατηγορηματικά ότι θα προασπίσει τα συμφέροντά τους καθώς και αυτά των καταναλωτών.

Τόνισε δε ότι η σωστή λειτουργία των λαϊκών αγορών και η ανάπτυξη ελεγκτικών μηχανισμών ενισχύουν τις πωλήσεις, αναπτύσσουν τον υγιή εμπορικό ανταγωνισμό και προσφέρουν στον καταναλωτή καλύτερα προϊόντα σε οικονομικότερες τιμές. Δήλωσε επίσης ότι η Αντιπεριφέρεια σε συνεργασία με τους Δήμους της περιοχής στους οποίους περνά η συγκεκριμένη αρμοδιότητα, θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για την τόνωση της αγοράς και την ενίσχυση του αγοραστικού ενδιαφέροντος των καταναλωτών.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Αττικής.