Οι πολιτιστικοί, εξωραϊστικοί σύλλογοι κάλεσαν τον Αντιπεριφερειάρχη και συζήτησαν διεξοδικά τα προβλήματα, τα αιτήματα και τις πρωτοβουλίες…

Στην Αγία Σωτήρα εκπρόσωποι πολιτιστικών και εξωραϊστικών συλλόγων και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Μάνδρας Ειδυλλίας, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Γιάννη Βασιλείου και συζήτησαν τις πρωτοβουλίες, τα προβλήματα και τα αιτήματα των κατοίκων της περιοχής.

Η συνάντηση έγινε στην Αγία Σωτήρα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, με πρωτοβουλία του προέδρου του πολιτιστικού-εξωραϊστικού συλλόγου Αγία Σωτήρας Παλαιοκουντούρων, κ. Μελέτη Ζαφείρη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε το θέμα της μεταφοράς των μαθητών, η επέκταση της γραμμής του ΟΑΣΑ μέχρι το Μάζι, του δρόμου Μάνδρας-Ερυθρών, καθώς και της υδροδότησης.

Συμμετείχαν οι εξωραϊστικοί, πολιτιστικοί σύλλογοι Παλαιοχωρίου, Αγίων Αναργύρων, Αγίου Παντελεήμονος, Αγίου Γεωργίου Πατέρα, Προφήτη Ηλία, Οινόης, καθώς και ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας κ. Κώστας Διολέτης.

Στη συνάντηση, που εξελίχθηκε σε φιλική ατμόσφαιρα, συζητήθηκε και η αναγκαιότητα νέων μορφών επικοινωνίας-συνεργασίας.
Οι παρευρισκόμενοι δεσμεύτηκαν για περισσότερες δημιουργικές συναντήσεις της νέας διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, της «Δύναμης Ζωής», με τους συλλόγους της περιοχής.