«Μπροστά για την ανάπτυξη με τον κόσμο της επιχειρηματικότητας & της εργασίας»


Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Προχωράμε μελέτες και εκτελούμε έργα για τη στήριξη των επιχειρήσεων και των θέσεων εργασίας στην περιοχή μας».

Συναντήσεις στη Βιομηχανική Περιοχή Μεγάρων πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος.
Συζήτησε με εκπροσώπους των επιχειρήσεων και των εργαζομένων για τις ανάγκες της Βιομηχανικής Περιοχής Μεγάρων, καθώς και για τα έργα και τις υποδομές που προχωρά η Περιφέρεια Αττικής.
Συγκεκριμένα, με ενέργειες του Λευτέρη Κοσμόπουλο έχουν ήδη δρομολογηθεί τα παρακάτω:

Δημοπρατήθηκε η μελέτη του έργου «Οριοθέτηση και διευθέτηση του ρέματος Καμάρας του Δήμου Μεγαρέων», προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ, καθώς προκηρύχθηκε δημόσιος ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός από την οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής.

Προχωρά η μελέτη για νέο οδικό δίκτυο που πρόκειται να συνδέσει τη Βιομηχανική Περιοχή των Μεγάρων με τους κεντρικούς οδικούς άξονες της χώρας μας, για την καλύτερη και ασφαλή μεταφορά αγαθών και προϊόντων. 

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε: «Με τον κόσμο της επιχειρηματικότητας και της εργασίας, πάμε τη Δυτική Αττική μπροστά.

Στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας που έχουμε με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους της περιοχής μας, συζήτησα σήμερα με τον Πρόεδρο Φορέα Ανάπτυξης της Βιομηχανικής Περιοχής Μεγάρων Δημήτρη Κασιμάτη, και με εκπροσώπους της Βιομηχανικής Περιοχής Μεγάρων.

Συνεχίζουμε μαζί, για την ανάπτυξη, για τη στήριξη θέσεων εργασίας, για τον τόπο μας!».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ZIP 1,44 MB20/09/23 11:28:39