Η Περιφέρεια Αττικής/ Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής στο πλαίσιο στήριξης των πολιτιστικών δρώμενων στην περιοχή, στηρίζει και χρηματοδοτεί δυο παραστάσεις το επόμενο χρονικό διάστημα στο Δήμο Φυλής και στο Δήμο Ασπροπύργου. Αναλυτικότερα:

Στο Δήμο Φυλής, διοργανώνεται η παράσταση «Έρωτας στο χιόνι» (μία παράσταση του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη, από τους απόφοιτους της σχολής θεάτρου Δήλος της Δήμητρας Χατούπη), την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30μμ στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου. Η παράσταση αυτή εντάσσεται στα πολιτιστικά δρώμενα της Δ.Ε. Ζεφυρίου «Ζεφύρεια 2016».

Στο Δήμο Ασπροπύργου, παρουσιάζεται ένα μοναδικό οδοιπορικό στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού από την παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου (με τη συμμετοχή των χορωδιών: Cantabileκαι CantabileJuniorτου Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου, την παιδική – νεανική χορωδία του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου και την Ορχήστρα Μόμπιλε) την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου στις 8.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου. Η παράσταση αυτή εντάσσεται στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Ασπροπύργου «Θριάσια 2016».