Με πρωτοβουλία του Αντπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Γ. Βασιλείου, σε συνέχεια προφορικού αιτήματος των εργαζομένων του Ναυπηγείου Ελευσίνας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της αρμόδιας Διεύθυνσης της ΔΕΗ προκειμένου να τεθεί η επείγουσα ανάγκη ειδικού διακανονισμού ληξιπρόθεσμων οφειλών των εργαζομένων. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας, κ. Κυριαζόπουλος και κ. Κουτούλας.
Η εκπρόσωπος της ΔΕΗ, κ. Αμανατίδου Π., δεσμεύτηκε για την άμεση εξέταση του θέματος, ενώ έδειξε την ίδια θετική στάση και για την εξέταση μιας βιώσιμης λύσης στην προώθηση διακανονισμών για τις ειδικές ομάδες πληθυσμού της Δυτικής Αττικής, λαμβάνοντας υπόψη τις τραγικές συνθήκες διαβίωσης και τη φτωχοποίηση μεγάλου μέρους των κατοίκων στην περιοχή.
Η Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της αντίστοιχες κοινωνικές πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις, ιδιαίτερα για ομάδες εργαζομένων ή ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί δυσανάλογα από την οικονομική κρίση.